Cadrul de referinţă al curriculumului universitar - (:unkn) unknown (CEP USM, 2015)
Cadrul de referinţă al curriculumului universitar reprezintă documentul care defineşte fundamentele conceptuale şi metodologice ale politicilor curriculare la nivel naţional. Acesta se încadrează prin funcţiile sale în realizarea demersului prioritar al Strategiei Naţionale «Moldova 2020», care prevede «modernizarea sistemului educaţional, pentru a răspunde atât nevoilor individuale ale tinerilor, cât şi cerinţelor pieţii forţei de muncă, în scopul sporirii productivităţii acesteia şi al majorării ratei de ocupare în economie».