TEXTUL ERGODIC ȘI IMPACTUL LUI ASUPRA CONCEPTULUI DE LITERATURĂ - Gotca, Aliona (My University, 2022)
Scopul lucrării constă în analiza evoluției textului de la cel liniar și tipărit la cel ergodic și digital pentru alcătuirea și descrierea unui inventar de concepte necesare pentru interpretarea textului ergodic din mediul digital.
Rezumatul tezei de doctor în filologie - Conducător științific: doctor habilitat în filologie, profesor universitar Aliona GRATI.
Keywords: lteratură ergodică; fenomen literar