Realităţi şi perspective ale învăţământului juridic naţională. Conferinţă ştiinţifică naţională cu participare internaţională, 01-02 octombrie 2019. Culegerea comunicărilor. Vol. 1 - (:unkn) unknown (CEP USM, 2020)
Această manifestare științifică, prilejuită de aniversarea a șase decenii de existență a Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova, urmărește să pună în evidență semnificația învățământului juridic pentru societate și, în special, impactul Facultății de Drept a USM – prima instituție de învățământ juridic din țară – asupra reformării gândirii juridice, constituirii unei societății bazate pe cunoaștere și fundamentării statului de drept.
Keywords: învățământ juridic