UNIVERSUL EMOȚIONAL AL DISCURSULUI SPECIALIZAT - Lopatiuc, Alina (My University, 2023)
Scopul și obiectivele lucrării constau în: identificarea universului emoțional în discursurile specializate din perspectivă lingvistică și pragmatică și evaluarea impactului acestuia asupra receptorului.
Rezumatul tezei de doctor în filologie - Conducător științific: doctor , conferențiar universitar, Alexandra GHERASIM.
Keywords: discurs specializat