Monitorizarea copiilor în situație vulnerabilă [Articol] - Coroban, Cristina (CEP USM, 2022)
Monitorizarea este un proces de colectare a informațiilor despre toate aspectele care implica procesul monitorizat. A monitoriza înseamnă a verifica modul în care evoluează situația după o intervenție asistențială printr-un proces de observație sistematică și intenționată. In procesul de monitorizare a copiilor in situatie vulnerabila, se aplica un șir de a instrumente de monitorizarea, care au fost dezvoltate prin proiectul De la Vulnerabilitate la Incluziune, susținut financiar de Fundația pentru copii Pestalozzi din Elveția și implementat in perioada, Ianuarie 2020 – Decembrie 2022.

Monitoring is a process of collecting information about all aspects of a process. To monitor means to check how the situation evolves after an intervention through a process of systematic and intentional observation. In the process of monitoring children in a vulnerable situation are applied a series of monitoring tools, which were developed through the "From Vulnerability to Inclusion project", implemented by NGO PRODOCS, with the financial support of Pestalozzi Children's Foundation from Switzerland, implemented in January, 2020 - December, 2022 period.
MONITORING OF CHILDREN IN A VULNERABLE SITUATIONS
Keywords: copii în situație vulnerabilă; children in a vulnerable situation