Aducerea silită și anunţarea în căutare, ca asigurare a prezenţei inculpatului în instanţă [Articol] - Ialanji, Arina (Institutul Naţional al Justiţiei, 2019)
În acest articol vom analiza prevederile legale și procedura de aducere silită și anunțare în căutare dispuse de către instanța de judecată după realizarea procedurii de citare legală a inculpatului ce se eschivează de la prezentarea în instanță. În acest sens, au fost analizate prevederile legale, practica judiciară în domeniu, cu elucidarea lacunelor legislative și elaborarea propunerilor de rigoare.

In this article we will analyze the legal provisions and the procedure of forced labor demand and announcement ordered by the court after the procedure of legal summoning of a defendant who has been evaded since the presentation in court. In this regard, they were analyzed legal provisions, practice in the field with the elucidation
Bringing by force and notice in search - present ensuring of the defendant in the court
Keywords: anunțare în căutare; forced labor; announcement in search; inculpat