INTERACȚIUNEA SUBIECȚILOR PROCESUALI ÎN CADRUL CERCETĂRII CAUZELOR PENALE - Oganesean, Armen (My University, 2021)
Scopul și obiectivele lucrării. Scopul tezei - realizarea unei cercetări multiaspectuale sub aspect teoretico-normativ cu evaluarea eficienței practice a prevederilor doctrinare și reglementării legislative a instituției interacțiunii.
Rezumatul tezei de doctor în drept - Conducător de doctorat: doctor habilitat în drept, profesor universitar, Mihail GHEORGHIȚĂ.
Keywords: criminalistică; expertiză judiciară; investigații operative