MODALITĂȚILE DE ADOPTARE ȘI REVIZUIRE A CONSTITUȚIEI - Crigan, Dragoș (My University, 2023)
Scopul lucrării: identificarea multidimensională și comparativă a celor mai democratice proceduri de adoptare și revizuire a constituțiilor pentru implementarea acestora în sistemul național de drept, în scopul asigurării legitimității și stabilității Constituției Republicii Moldova.

Цель работы: комплексное, сравнительное изучение самых демократических процедур принятия и пересмотра конституций, для их внедрения в национальное право, в целях обеспечения легитимности и стабильности Конституции Республики Молдова.

The purpose of the study is: the complex and objective study of the modalities of adopting and revising the constitution and identifying the most optimal and democratic procedure for the Republic of Moldova.
PROCEEDINGS OF ADOPTING AND REVISING THE CONSTITUTION
Условия принятия и пересмотра конституции
Teză de doctor în drept - Conducător științific: doctor în drept, conferențiar universitar, Veaceslav ZAPOROJAN.
Keywords: Constituție; referendum