Strategia de utilizare a deşeurilor galvanice în Moldova [Articol] - Șișcovschi, Gheorghe; Orlova, Nadejda; Borodaev, Ruslan (My University, 2001)
Problema utilizării deşeurilor galvanice se ridică timp de mulţi ani la diferite niveluri, inclusiv de Guvern (Hot. Nr. 606 din 28 iunie 2000), dar până în prezent în Republica Moldova încă nu există nici un sector tehnologic specializat,cu toate că se cunosc numeroase elaborări brevetate atât la noi, cât şi în ţările CSI sunt destul de multe.