Lingvistica contrastiv-tipologică. Suport de curs. - Oglindă, Emilia; Sobol, Aliona (CEP USM, 2015)
Cursul „Lingvistica contrastiv-tipologică” este axat pe definirea noţiunilor de bază ale lingvisticii contrastiv-tipologice, cu scopul de a forma la studenţi o concepţie argumentată privind domeniul menţio-nat. În suportul de faţă sunt abordate probleme circumscrise lingvisti-cii contrastiv-tipologice, fiind comentate fenomene de ordin structural în diverse limbi.
Keywords: lingvistica