REGIMURI NARATIVE LIRICE ÎN PROZA ROMÂNEASCĂ A SECOLULUI AL XX-LEA - Gabura(Cărăuș), Carolina (My University, 2023)
Scopul lucrării: identificarea și interpretarea regimurilor narative lirice, demonstrându-se diversitatea și funcționalitatea lor în proza românească a secolului al XX-lea.

Цель работы: выявление и интерпретация режимов лирического повествования, демонстрация их разнообразие и функциональность в румынской прозе ХХ века.

The purpose of the work is to identification and interpretation lyrical narrative regimes, demonstrating their diversity and functionality in Romanian prose of the XX century.
Лирические повествовательные режимы в румынской прозе XX века
Lyrical narrative regimes in Romanian prose of the 20th century
Teză de doctor în filologie - Conducător științific: doctor în filologie, conferențiar universitar Elena ȚAU.
Keywords: narator; identitate; lirism; empatie; рассказчик; идентичность; narrator; identity