PLURALITATEA DE CETĂȚENII ÎN PERSPECTIVA INTEGRĂRII EUROPENE A REPUBLICII MOLDOVA - Zaporojan, Livia (My University, 2019)
Scopul lucrării: analiza multidimensională a instituției pluralității de cetățenii prin prisma cadrului normativ național și internațional din perspectiva aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

The purpose of the research: multidimensional analysis of the institution of the plurality of citizenship through national and international normative framework in the perspective of European integration of the Republic of Moldova.

Цель работы: анализ множественного гражданства в контексте национальной и международной нормативной базы с учетом перспективы вступления РМ в ЕС.
The plurality of citizenship in the perspective of European integration of the Republic of Moldova
Множественное гражданство в перспективе европейской интеграции Республики Молдова
Teză de doctor în drept – Conducător științific: dr. în dr., conf. universitar, Valeriu ZUBCO
Keywords: cetățenie; statutul juridic al persoanei cu pluralitate de cetățenii; titular al drepturilor și libertăților fundam; citizenship; acquisition of citizenship; the legal status of person with a multiple citizenships; гражданство; статус лица с множественным гражданством