VALORIFICAREA RESURSELOR FORESTIERE ÎN CONTEXTUL SUSTENABILITĂȚII ECONOMICE - Idriceanu, Cătălin-Ionel (My University, 2023)
Scopul lucrării: Scopul urmărit constă în cercetarea particularităților ce vizează valorificarea resurselor forestiere în contextul sustenabilității economice prin identificarea și analiza potențialului economic al resurslor forestiere; evaluarea comparativă a re- surselor forestiere în România și Comunității Europene, ca parte componentă a asigurării strategice și durabile privind asigurarea sustenabilității economice a resurselor forestiere din România și în special a regiunii Nord-Est a României, prin aplicarea unor metode moderne de gestiune managerială.
Rezumatul tezei de doctor în științe economice - Conducător de doctorat: doctor ,conferențiar univ. Lilia ȘARGU.
Keywords: resurse forestiere