PARTICULARITĂȚILE JUDECĂRII CAUZEI ÎN LIPSA INCULPATULUI - Ialanji, Arina (My University, 2019)
Scopul lucrării: este de a studia în detaliu problemele teoretice și practice cauzate de reglementarea legală și implementarea în practică a institutului judecării cauzei în lipsa inculpatului.

Field of study: derives from the analysis of the importance of the issues that involve the court proceedings in the absence of the defendant.

Ключевые слова: отсутствие обвиняемого, справедливое судебное разбирательство, право на защиту, легальное извещение, возобновление уголовного дела, объявление в розыск.
Case trial particularities in the absence of the defendant
Особенности разбирательство уголовного дела при отсутствии подсудимого
Teză de doctorat în drept - Conducător de doctorat: doctor hab. în drept, prof. universitar Igor DOLEA
Keywords: inculpat absent; proces echitabil; dreptul la apărare; defendant; right of defense; справедливое судебное разбирательство; возобновление уголовного дела; объявление в розыск