ANALIZA ȘI CREȘTEREA NIVELULUI DE MATURITATE A SISTEMULUI DE MANAGEMENT AL SECURITĂȚII INFORMAȚIEI PENTRU ENTITĂȚI DIN REPUBLICA MOLDOVA (Pe exemplul băncilor comerciale) - Briceag, Valentin (My University, 2024)
Scop: elaborarea unui model multiprofil de maturitate a securității informației cu suport informatic pentru evaluarea și creșterea nivelului de maturitate.

Research purpose: the development of a multi-profile information security maturity model with TI support for evaluating and increasing the maturity level of information security.

Цель: разработка многопрофильной модели зрелости ИБ с ИТ-поддержкой для оценки и повышения уровня зрелости.
Analysis and Enhancement of the Information Security Management System Maturity Level for the Republic of Moldova Entities (Case Study - Commercial Banks)
Анализ и повышение уровня зрелости системы управления информационной безопасностью для предприятий Республики Молдова (на примере коммерческих банков)
Teză de doctor în informatică. 232.02 - Tehnologii, produse și sisteme informaționale. Conducător de doctorat: doctor în economie, profesor universitar, Tudor BRAGARU.
Keywords: securitatea informației; securitatea cibernetică; sistem de management al securității iInformației; information security; cyber security; information security management system; информационная безопасность; кибербезопасность; система управления информационной безопасностью