НАЧИМОСТЬ КАДАСТРОВОЙ ИНФОРМАЦИИ: ОПЫТ ИССЛЕДОВАНИЯ - Гуцу, Владимир Георге; Гуцу, Думитру; Гуцу, Олга (CEP USM, 2007)
În articol sunt reflectate, pentru prima dată, rezultatele investigaţiei sociologice vizând informaţia cadastrală oferită de IS „Cadastru” şi filialele sale teritoriale şi utilizarea ei în soluţionarea diverselor probleme social-economice şi politico-juridice. Sunt evidenţiate problemele şi căile de îmbunătăţire a calităţii informaţiei cadastrale.

În articol sunt reflectate, pentru prima dată, rezultatele investigaţiei sociologice vizând informaţia cadastrală oferită de IS „Cadastru” şi filialele sale teritoriale şi utilizarea ei în soluţionarea diverselor probleme social-economice şi politico-juridice. Sunt evidenţiate problemele şi căile de îmbunătăţire a calităţii informaţiei cadastrale.
Keywords: кадастр; рынок недвижимости