Economia Republicii Moldova - între provocări și soluții. Monografie. - Robu, Tudor; Rusu, Gheorghe (CEP USM, 2019)
Prezenta monografie este dedicată cercetării problemelor cu care se confruntă actualmente Republica Moldova în domeniul dezvoltării economice și sociale, și căutării unor soluții neordinare de ordin economic, social și politic de ieșire din situația complicată.
Keywords: crize economice; dezvoltarea social-economică; macroeconomică; Acord de liber shimb; UE-RM