Fizica heterostructurilor Cds/Znte în aplicații fotovoltaice [Rezumat] - Lungu, Ion (My University, 2024)
Analiza potențialului utilizării HJ CdS/ZnTe în aplicații fotovoltaice, cu accent pe elaborarea tehnologiei de obținere a benzii intermediare în stratul absorbant prin încorporarea oxigenului în rețeaua de ZnTe.
Rezumatul tezei de doctor în științe fizice. 134.01 - Fizica și tehnologia materialelor. Conducător științific: doctor în științe fizico-matematice, conferențiar universitar, Tamara POTLOG.
Keywords: straturi subțiri; metoda CSS; compuși A2B6; simulare numerică SCAPS-1D; caracteristici J–U; caracteristici C-U; XRD; SEM; AFM; UV-Vis; FL; bandă intermediară; spectroscopia de impedanță