PARTICULARITĂȚILE ECOLOGICE ŞI ETOLOGICE DE ADAPTARE A ROZĂTOARELOR MICI (MAMMALIA: RODENTIA) LA MEDIUL URBAN - Caraman, Natalia (My University, 2024)
Scopul cercetărilor: stabilirea statutului bio-ecologic al comunităților de rozătoare în mediul urban și particularitățile etologice de adaptare a speciilor dominante la condițiile urbei.
Rezumatul tezei de doctor în științe biologice. 165.02 - Zoologie. Conducător științific: doctor în științe biologice, conferențiar, cercetător, Victoria NISTREANU