Latinitate, Romanitate, Românitate. Conferinţă ştiinţifică internaţională, ediția a 4-a, 6-7 noiembrie 2020 - (:unkn) unknown (CEP USM, 2021)
Volumul conferinței științifice internaționale Latinitate, Romanitate, Românitate conține o parte din comunicările prezentate la cea de a IV-a ediție a acestei manifestări științifice, care și-a desfășurat lucrările în zilele de 6 și 7 noiembrie 2020, și intenționează să aducă în atenția cercetătorilor, dar și a publicului larg, rezultatele activităților de cercetare ale unor oameni de știință consacrați, precum și ale tinerilor cercetători care își fac intrarea în știință.