TEHNICA ADN BARCODING ŞI IDENTIFICAREA SPECIILOR - Istrati, Sorina (CEP USM, 2022)
Scopul studiului de față a constat în elucidarea importanței și eficienței utilizării tehnicii ADN barcoding în calitate de instrument de identificare a speciilor pe exemplul coleopterelor. Coleopterele adulte au fost colectate în 5 localități din Nordul (Sofia, Pelinia) și Sudul (Bugeac, Ciumai, Ștefănești) Republicii Moldova.
Keywords: ADN barcoding; insecte