PARTICULARITĂȚILE FIZIOLOGICE ȘI ECO- MORFOLOGICE ALE GLANDEI TIROIDE ÎN PERIOADA POST-COVID-19 - Cebotari, Anghela (My University, 2023)
Scopul lucrării: Evaluarea particularităților funcționale și eco-morfologice ale glandei tiroide la pacienții infectați cu SARS CoV-2 în perioada post-COVID-19, precum și a modalității de favorizare a reabilitării fiziologice.
Физиологические и экоморфологические особенности щитовидной железы в период после COVID-19
Physiological and eco-morphological peculiarities of the thyroid gland in the post-COVID-19 period
Teză de doctor în științe biologice - Conducător știițific: doctor habilitat în științe medicale, professor universitar, Om emirit al RM, Ion MEREUȚĂ.
Keywords: glanda tiroidă; COVID-19 maladia