Derivați noi ai acidului dihidroxifumaric: cercetări cinetice și computaționale. Monografie - Bolocan, Natalia; Duca, Gheorghe (Editura USM, 2023)
Această monografie, bazată pe teza de doctorat în științe chimice a Nataliei Bolocan, scrisă sub îndrumarea Acad. Prof. Gheorghe Duca și consolidată prin publicațiile științifice recente, se prezintă ca un studiu amplu și meticulos în domeniul chimiei fizice și computaționale. Lucrarea își propune să exploreze complexitatea și aplicabilitatea acidului dihidroxifumaric (DHF) și a derivaților săi, cu un accent particular pe caracteristicile lor chimice și cuantice.