Olari, IngaDudnic, EugeniuDudnic, Natalia2016-03-212016-03-212015OLARI, Inga, DUDNIC, Eugeniu, DUDNIC, Natalia. Efectul hiperconsumului de soia asupra compoziţiei sângelui. In: Studia Universitatis Moldaviae. Seria :Ştiinţe reale şi ale naturii. Biologie. Chimie. Revistă ştiinţifică. 2015, nr. 6(86), pp.56-671814-3199http://studiamsu.eu/nr-6-86-2015/https://msuir.usm.md/handle/123456789/523Toate schimbările ce au loc la nivelul organelor şi sistemelor de organe se reflectă în compoziţia sângelui, motiv pentru care am ales cercetarea acţiunii consumului sporit de soia asupra unor indici hematologici la şobolanul alb de laboratorAll the changes that occur at the level of organs and systems reflected in the composition of the blood, so we chose the study of the action of increased consumption of soybean on the hematological indicators in white laboratory rat.rosoiahiperconsumsângeeritrociteleucocitehemoglobinăglicemieEFECTUL HIPERCONSUMULUI DE SOIA ASUPRA COMPOZIŢIEI SÂNGELUITHE EFFECT OF INCREASED CONSUMPTION OF SOYBEAN ON BLOOD COMPOSITIONArticle